LOCATIE

Huisje Texel is een 4 persoons vakantiebungalow op het autovrije park Vredelust. De ligging is ronduit fantastisch. Vanaf het park loop je zo de hei op of de bossen en duinen in van het Nationale Park ”Duinen van Texel”. De bungalow ligt op loopafstand van het strand, de zeehondenopvang Ecomare en het strandpaviljoen Paal 17. Dit paviljoen is het hele jaar door geopend en is een aanrader voor borrel, lunch of diner met uitzicht op zee. De prive tuin bij het vakantiehuis is 400 m2! Groot genoeg om een balletje te trappen of te badmintonnen. Op het park zijn grote sportvelden en een leuke speeltuin. Kortom, veel rust en ruimte op een perfecte plek op Texel.

PARK VREDELUST

ligging

Park Vredelust is een autovrij park. Het park is gesticht in de jaren '60 en een van eerste bungalowparken op Texel. In die tijd mochten er nog parken worden opgericht in/aan de rand van natuurgebieden. Vrederust ligt dan ook direct grenzend aan de duinen, heidevelden en vlak bij het strand.

OMGEVING

pad aan zee

Vanaf het park loop je zo het aangrenzende natuurgebied en de duinen in. Het strand en zeehondenopvangcentrum Ecomare liggen op loopafstand. Het strand is bereikbaar via een rustige weg die uitkomt op afslag 17 waar 2 strandtenten liggen. Ook is het mogelijk om via een duinpad naar het strand te lopen. Bovenstaande foto laat zien waar je dan uitkomt.

CONTACT OPNEMEN

Met onderstaand formulie kunt u contact opnemen. Rechtstreeks reserveren kan hier.