LOCATIE

Huisje Texel is een 4 persoons vakantiebungalow op het autovrije park Vredelust. De ligging is ronduit fantastisch. Vanaf het park loop je zo de hei op of de bossen en duinen in van het Nationale Park ”Duinen van Texel”. De bungalow ligt op loopafstand van het strand, de zeehondenopvang Ecomare en het strandpaviljoen Paal 17. Dit paviljoen is het hele jaar door geopend en is een aanrader voor borrel, lunch of diner met uitzicht op zee. De prive tuin bij het vakantiehuis is 400 m2! Groot genoeg om een balletje te trappen of te badmintonnen. Op het park zijn grote sportvelden en een leuke speeltuin. Kortom, veel rust en ruimte op een perfecte plek op Texel.

PARK VREDELUST

ligging

Park Vredelust is een autovrij park. Het park is gesticht in de jaren '60 en een van eerste bungalowparken op Texel. In die tijd mochten er nog parken worden opgericht in/aan de rand van natuurgebieden. Vrederust ligt dan ook direct grenzend aan de duinen, heidevelden en vlak bij het strand.

OMGEVING

pad aan zee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

CONTACT OPNEMEN

Met onderstaand formulie kunt u contact opnemen. Rechtstreeks reserveren kan hier.